Over Witgoed Reparatie Janssen

De monteurs van Witgoed Reparatie Janssen voeren al jarenlang witgoed reparaties uit in verschillende regio’s van het land. Al onze monteurs hebben kennis van vele grote merken zoals Miele, Bosch en Siemens en repareren allerlei soorten witgoed apparaten.
Bij Witgoed Reparatie Janssen zit u dus goed voor: wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie, wasdroger reparatie en koelkast reparatie.

Ook bij minder bekende merken zoals Haier en Beko kunnen zij reparaties makkelijk voor u uitvoeren. Onze monteurs hebben passie voor hun vak. Periodiek leren zijn ook nieuwe technieken zodat zij up-to-date blijven van de nieuwe ontwikkelingen rondom witgoed. 

Géén voorrijkosten

Géén parkeerkosten

Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 15 jaar ervaring

Goedkoopste van Nederland

Ervaren & Professioneel

Direct een afspraak maken

Alle merken & soorten witgoed

100% eerlijke storing diagnose(s)

Altijd 3 maanden garantie

Reparatie bij u thuis

Als je ooit pech hebt gehad om te ervaren dat je witgoed apparaten kapot is gegaan, dan weet je hoe vervelend dit kan zijn.
Witgoed apparaten zijn enorm belangrijk voor het huishouden en moeten daarom snel worden gerepareerd. Het kan lastig zijn om betrouwbare en vakkundige monteurs te vinden die uw witgoed apparaat weer aan de praat kunnen krijgen. 

witgoed reparatie merken
witgoed reparatie janssen
witgoed reparatie

Wij werken eerlijk en transparant.

Bel ons direct op 085-0193297 zodat wij een eerlijke inschatting kunnen maken of het de moeite waard is om uw witgoed apparaat te laten repareren of het voordeliger is om een nieuwe aan te schaffen. Indien een reparatie voordelig is kunnen wij direct telefonisch een afspraak inplannen met een van onze monteurs.

Onze monteurs kunnen vrijwel iedere storing verhelpen of reparatie uitvoeren.
Soms komt het voor dat het niet rendabel is voor u om de storing of reparatie uit te laten voeren. U krijgt dan van onze monteurs dan ook eerlijk het advies om dit niet te doen maar om een nieuwe apparaat aan te schaffen. U betaalt bij ons dan enkel het starttarief en kunt kosteloos van de reparatie afzien.

Dat is iets wat veel witgoed reparatie services niet doen 😉